Afbud

Har du brug for at melde afbud?
Find numrene på turneringslederne herunder

Husk, at man selv skal skaffe substitutter.

Meddelelser om ændringer og brug af substitutter:

Man skal selv skaffe substitutter, når man ikke kan spille.
Brug af substitutter meddeles til Gitte (tirsdag) og Kai (torsdag), så tidligt som muligt, så det kan komme med ved
opsætningen af startlisten. Damebridge ændringer meddeles til Jonna eller Mette.
”Sidste øjebliks” udskiftninger meddeles til Jens Erik (tirsdag) og Kai (torsdag), inden
aftenens program går i gang.

Tirsdagsturnering:
Jens Erik Jensen, Koldemosevej 3, 4180 Sorø (5214 1537) e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ændringer meddeles til Gitte: Tlf: 5783 5557 el 5184 5557,
”Sidste øjebliks” udskiftninger meddeles til Jens Erik

Torsdagsturnering:
Kai Korskilde, Søstrædet 7, 4180 Sorø, Tlf: 2218 2695, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ændringer meddeles til Kai, Tlf: 2218 2695,

Damebridge turnering: