Afbud

Har du brug for at melde afbud?
Find numrene på turneringslederne herunder

Husk, at man selv skal skaffe substitutter.

Meddelelser om ændringer og brug af substitutter:

Man skal selv skaffe substitutter, når man ikke kan spille.
Brug af substitutter meddeles til Gitte (tirsdag) og Kai (torsdag), så tidligt som muligt, så det kan komme med ved
opsætningen af startlisten.
”Sidste øjebliks” udskiftninger meddeles til Jens Erik (tirsdag) og Kai (torsdag), inden
aftenens program går i gang.

Tirsdagsturnering:
Ændringer meddeles til Gitte: Tlf: 5783 5557 el 5184 5557,
Hvis du som par melder fra under "frit lejde" eller du har en substitut, så send blot informationen direkte  til Jens Erik som sms på 4416 1455 ligesom ”Sidste øjebliks” udskiftninger  også meddeles til Jens Erik.

Torsdagsturnering:
Ændringer meddeles til Kai, Tlf: 2218 2695,
Hvis du som par melder fra under "frit lejde" eller du har en substitut, så send blot informationen direkte  til Kai som sms på 2218 2695 ligesom ”Sidste øjebliks” udskiftninger også meddeles til Kai.

Drop-In turnering: