Kære alle.

Sorø Bridgeklub har kritisk taget stilling til den situation vi alle befinder os i, mht Corona virus.
Vi vil løbende holde medlemmerne orienteret via email (og desuden opdaterer vi løbende hjemmesiden).
Det er derfor MEGET vigtigt, at du læser vores emails.

10-3-2020

Klubturneringer aflyses indtil videre i marts 2020.

8/3-2020

VIGTIG INFORMATION:
Bestyrelsen har besluttet, at samtlige klubturneringer ( tirsdage og torsdage ) indtil videre afvikles som "frit lejde" turneringer. Dvs at det er OK at melde fra. Kan du ikke finde en afløser, kan din makker også melde fra.
Afbud skal ske så hurtigt som muligt og senest kl. 14 på spilledagen.
Tirsdagsspillere melder afbud til Gitte - Torsdagsspillere melder afbud til Kai.

På spilledagen skal du huske at:

1. Vaske hænder grundigt lige inden du kommer ind i spillelokalet.
2. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit ....også i pausen.
3. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
4. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

Vi kan desuden oplyse, at vi har truffet beslutning om, at aflyse SpringCup d. 22. marts 2020.
Har du tilmeldt dig SpringCup bedes du sende en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit navn og bankinfo ( registrerings nr. og konto nr. ).
Lone vil derefter returnere din indbetaling.

Vi håber på jeres forståelse og beder jer overholde ovenstående 4 punkter i forsøget på at undgå smittespredning!

Opslagstavlen Bottle
er ment som et sted, hvor vi kan finde mange af de oplysninger, vi ikke kan finde andre steder på hjemmesiden.

Det er også her, du kan finde nyheder eller her du kan søge efter en ny bridgepartner, hvis dette skulle blive aktuelt.

Kig dig lidt omkring - vi håber du finder, hvad du søger.

Hvis du vil have slået noget op på opslagstavlen, skal du blot sende det til  Lone eller Ib.

Du kan sende besked til dem via fanebladet "Kontakt os / bestyrelsesmedlemmer"  eller klik her