Kære alle.

Sorø Bridgeklub har kritisk taget stilling til den situation vi alle befinder os i, mht Corona virus.
Vi vil løbende holde medlemmerne orienteret via email (og desuden opdaterer vi løbende hjemmesiden).
Det er derfor MEGET vigtigt, at du læser vores emails.

24 - 9 -2020

Pga den seneste Covid-19 udvikling er Sorø Bridgeklub nu også underlagt skærpede procedurer.
Det betyder bl.a., at vi nu kun må være 48 personer pr. turneringsaften.
Derfor skal vi fra kommende uge ( uge 41 ) være tilmeldt hver enkelt turneringsaften - og vi vil få tildelt plads efter " først til mølle" princippet. Man tilmelder sig kun til en spilleaften ad gangen.

Tirsdagsspillere kan tilmelde sig parvis fra onsdag d. 30/9 kl 12.00 til Jens Erik, enten via sms eller via email.
Sms til 4416 1455 eller email  - klik her

Torsdagsspillere kan tilmelde sig parvis fra fredag s. 2/10 kl 12.00 til Kai, enten via sms eller via email.
Sms til 2218 2695 eller email  - klik her

Det er vigtigt at pointere, at man SKAL tilmelde sig parvis som anført herover.

Ovennævnte procedure er gældende indtil anden besked gives.

Vi håber på jeres forståelse og beklager ulejligheden.

24-9-2020

Læs pjecen: Til dig der er testet positiv for ny Coronavirus  -  klik her

Danmarks Bridgeforbund har henvendt sig til Styrelsen for Patientsikkerhed for at høre,
hvordan bridgeklubberne bør forholde sig i tilfælde af smitte. I pjecen, der er medsendt
dette nyhedsbrev, kan man se, at det påhviler den enkelte og Styrelsen for Patientsikkerhed,
at foretage kontaktopsporingen.
Det fremgår bl.a, at når dit testsvar på sundhed.dk viser sig at være positivt, vil du blive
ringet op af en medarbejder fra Coronaopsporingen, som er en enhed under Styrelsen for
Patientsikkerhed. De vil hjælpe dig med at foretage kontaktopsporingen.
Styrelsen anbefaler dog, at klubben udsender en orientering til sine medlemmer om, at et
medlem er konstateret smittet.
Det er særlig vigtigt, at der orienteres i de tilfælde, hvor den smittede har spillet i klubben
mindre end 48 timer før de første symptomer. Det vil ofte betyde, at medlemmerne får
beskeden tidligere end via den officielle kontaktopsporing, og dermed kan undgå at møde op i
klubben den efterfølgende uge.

28-8-2020

Substitutter – meddelelse om ændringer og brug af substitutter.

VIGTIG INFORMATION:
Bestyrelsen har besluttet, at samtlige klubturneringer ( tirsdage og torsdage ) indtil uge 42 afvikles som "frit lejde" turneringer.
Afbud skal ske så hurtigt som muligt og senest kl. 14 på spilledagen.
Tirsdagsspillere melder afbud til Gitte - Torsdagsspillere melder afbud til Kai.

OBS .: Hvis du som par melder fra under "frit lejde" eller du har en substitut, så send blot informationen direkte  til Jens Erik ( Tirsdagsturnering ), som sms på 4416 1455 og til Kai ( torsdagsturnering ) som sms på 2218 2695.

10-3-2020

Klubturneringer aflyses indtil videre i marts 2020.

8/3-2020

VIGTIG INFORMATION:
Bestyrelsen har besluttet, at samtlige klubturneringer ( tirsdage og torsdage ) indtil videre afvikles som "frit lejde" turneringer. Dvs at det er OK at melde fra. Kan du ikke finde en afløser, kan din makker også melde fra.
Afbud skal ske så hurtigt som muligt og senest kl. 14 på spilledagen.

På spilledagen skal du huske at:

1. Vaske hænder grundigt lige inden du kommer ind i spillelokalet.
2. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit ....også i pausen.
3. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
4. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

Vi kan desuden oplyse, at vi har truffet beslutning om, at aflyse SpringCup d. 22. marts 2020.
Har du tilmeldt dig SpringCup bedes du sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit navn og bankinfo ( registrerings nr. og konto nr. ).
Lone vil derefter returnere din indbetaling.

Vi håber på jeres forståelse og beder jer overholde ovenstående 4 punkter i forsøget på at undgå smittespredning!

Opslagstavlen Bottle
er ment som et sted, hvor vi kan finde mange af de oplysninger, vi ikke kan finde andre steder på hjemmesiden.

Det er også her, du kan finde nyheder eller her du kan søge efter en ny bridgepartner, hvis dette skulle blive aktuelt.

Kig dig lidt omkring - vi håber du finder, hvad du søger.

Hvis du vil have slået noget op på opslagstavlen, skal du blot sende det til  Lone eller Ib.

Du kan sende besked til dem via fanebladet "Kontakt os / bestyrelsesmedlemmer"  eller klik her