Lær mere bridge på nettet med FruGrøn.dk

Vil du lære at spille bedre bridge så er øvelse på nettet sjovt, inspirerende og meget lærerigt!
Som underviser i begynderbridge anbefaler jeg, at mine kursister får mere træning i ved at spille på
Funbridge.com. Klubspillere kan også blive bedre!

Sådan gør du:
*Start med at søge Funbridge.com på Google
*Download og installer programmet til din Windows PC, IPhone eller Ipad
*Opret en konto med brugerprofil.
*Vil du spille FruGrøn turneringer? Så HUSK: Rigtigt navn/foto, så vi kan se hvem vi spiller med
*Når du har oprettet en konto får du 50 gratis spil, som du bare kan spille.
*Du kan invitere venner. Inviter gerne mig, Anne Grete Rasmussen

Du kan:
*Spille med en robot
*Udfordre dine venner/mig til spil
*Vil du lære bedre bridge, så er det gratis at deltage i FruGrøn’s ugentlige turneringer.
*Spille dagens turnering eller liga
*Spille med din makker

Spil ”FruGrøn” læringsturnering:
Hvis du spiller på ”FruGrøn” turneringer, møder du andre soranere, som du så kan blive venner med.
Klik ind på “træning”-”Eksklusive turneringer”- og søg ”FruGrøn”
Her er hver uge to turneringer med 6 spil, som starter fredag og slutter torsdag.
“FruGrøn Sorø” for alle. Login “FruGrøn”
“FruGrøn Kursist” primært for kursister. Login “FruGrøn”
Under spillet er det muligt, at chatte sammen, og gennemgå spillet for at se, hvordan andre har fået et
ekstra stik. Jeg vil kommentere spillene, når tiden tillader det.
For at deltage, er det et krav at man bruger sit rigtige navn og har et vellignende foto.

Kursus i begynderbridge på nettet og Face to Face?
Er du interesseret i at lære bridge så kontakt mig for undervisning:

Anne Grete Rasmussen, bridgeunderviser