Anne Grete Rasmussen har lavet en hurtig vejledning til, hvordan man kommer i gang med at spille bridge på nettet.
Anne Grete fortæller, at de er en lille gruppe, som spiller på Funbridge.com, og vil gerne have flere med.

"Fru Grøn" siger også, at det giver god og spændende træning i spillet!
Man kan udfordre hinanden, men det er mere spændende at spille nogle spil fra dagens turnering. Her kan vi sammenligne med både vores venner og alle andre.

Flere og flere begynder at spille bridge på nettet. Det er sjovt, inspirerende og meget lærerigt!

Sådan gør du:

Start med at skrive Funbridge på Google
Download og installer programmet til din Windows PC, Iphone eller Ipad
Opret en konto – brugerprofil hvor du skal bruge dit rigtige navn og foto
Når du har oprettet en konto får du 50 gratis spil, som du bare kan spille – fx. med en robot. MEN, vil du lære bridge – eller lære at få et ekstra stik, så spil med med dine venner.

Funbridge.com turnering hver uge for soranere

Det er spændende, sjovt og lærerigt at spille med hinanden. Hvis du spiller på FruGrøn turneringer, møder du andre soranere, som du så kan blive venner med.

Klik på “træning – Eksklusive turneringer – og søg FruGrøn,

Her er to turneringer:

“FruGrøn Sorø Bridgeklub” for alle medlemmer af Sorø Bridgeklub – Login “Sorø bridgeklub”
“FruGrøn Kursus” er kun for mine kursister. Login “FruGrøn”
Begge turneringer starter hver fredag og slutter onsdag.

I begge turneringer er det muligt at chatte sammen. og fx. gennemgå spillet og se, hvordan man får et
ekstra stik.

For at deltage, er det et krav at man bruger sit rigtige navn og har et vellignende foto.

God fornøjelse!