Herunder finder du historier " fra det virkelige liv", oplevet og fortalt af klubbens egne medlemmer, Nyeste indlæg ses øverst.

18. marts 2018

Endnu en vellykket SpringCup er afsluttet. Der var god og hyggelig stemning fra start til slut.
Det var skønt at se, at der var en god portion spillere fra vores egen klub med i turneringen.
Flot var det, at Niels Christian og Jens blev nr. 1 i B-rækken.

Bent og hans springcup makker fik vin for bedst forbedrede handicap ( formiddag )- Sven og Helle for bedst forbedrede handicap ( eftermiddag ).
Derudover sluttede Bent og makkeren på en flot 3. plads.
Til lykke til jer alle!

Helle SvendBent 1Niels Chr og Jens

26. febr. 2018

Henrik Liana Slagelse 2

Åben Klubmester Par turnering.

Søndag d. 25/2 afviklede Distrikt Vestsjælland det åbne Grønne klubspillermesterskab, for klubspillere i de
3 samarbejdende distrikter, Østsjælland, Storstrøm og Vestsjælland. Spilleberettigede er alle medlemmer af klubber i de 3 Distrikter, uden titel eller højst 2* Klubmester.
Turneringen er en unik lejlighed til at prøve kræfter med en distriktsturnering uden at skulle kæmpe mod alle ”eksperterne”! Antallet af spillere i den spilleberettigede kategori er langt det største i de fleste klubber, for Sorø Bridgeklub 64%, men det også den gruppe der kun sjældent kommer uden for klubbens trykke rammer.
Denne søndag eftermiddag havde dog 23 par trodset denne tendens, og var mødt op til en hyggelig turnering i Slagelse Bridgecenter. Der blev spillet 30 spil, ikke alle mod alle, men delt op 2 lige stærke grupper med fælles beregning over hele salen. Turneringen blev spillet som en Barometerturnering med resultatformidling efter hver anden runde. Denne turneringsform var også en ny oplevelse for flere deltagere.
Sorø Bridgeklub var repræsenteret ved 3 par, som næsten alle levede op til forventningerne.
Alt i alt en hyggelig eftermiddag med ene glade mennesker.

Med venlig hilsen Ib

25. febr. 2018

Til klubspillermesterskab i Slagelse.Helle Erik Kitna Lone Slagelse

3 par fra vores klub havde i dag, søndag d. 25. febr. 2018, fundet vejen til Slagelse, hvor distriktet afholdt turnering.
De 3 par var Henrik og Lianne, Helle og Erik samt Kitna og jeg.
Det blev en rigtig god og hyggelig søndag eftermiddag.
Turneringen startede kl. 13 og sluttede kl. ca 16.30 - med en lille pause undervejs.

For såvel Kitna som jeg blev det et første møde med en "barometer turnering".
Hvorvidt det stressede os lidt  - eller om det rent faktisk intet betød for vores spil - skal jeg lade være usagt.
Men hvorom alting er - så havde vi en skøn eftermiddag. Tak for spillet, makker :-)
Vores egen formand var turneringsleder - og klarede - som altid - jobbet med bravour.

Til lykke til Helle og Erik, som klarede sig super flot og endte på en samlet 7. plads.

Mange hilsner

Lone