I forbindelse med Corona pandemien er nedenstående retningslinier udarbejdet for, at medlemmerne skal kunne færdes i klubben så forsvarligt som muligt.

• * Vi skal blive hjemme, hvis vi udviser tegn på sygdom (inkl. forkølelse) og/eller viser symptomer på Covid19.
    • * Vi vasker/spritter hænder ved ankomst.
    • * Startvejledning vil være ophængt i garderoben, så vi ved om vi skal gå i lille eller stor sal. Vi går direkte til bordet og sætter os.
    • * Vi skal holde 1 meters afstand. Det overholder vi ved bridgebordet, når vi undgår at læne os ind over bordet.
    • * Vi anbringer bordene med så god afstand som muligt.
    • * Vi spritter/rengører flader inden start.
    • * Der vil være håndsprit ved alle borde, og vi spritter hænder efter hver runde.
    • * Hold fingrene fra mund, næse og øjne. Skal vi nyse eller hoste, gør vi det i ærmet og væk fra bordet. Sprit af bagefter.
    • * Skal vi pudse næse, gå væk fra bordet, og sprit hænder bag efter.
    • * Vis hensyn ved rundeskift, og hold afstand.
    • * Bridgemate betjenes kun af nord. Øst godkender visuelt og nord trykker accepter.
    • * Når vi skal købe drikkevarer, betales i salen og en ad gangen henter i køleskabet. Husk at vise hensyn og holde afstand også i pausen.
    • * Har vi brug for kopper, glas eller anden service, skal dette medbringes hjemmefra.

• Det er ok at minde hinanden om at overholde ovenstående retningslinjer, hvis nogen glemmer det.
    Det er et fælles ansvar, at vi afvikler bridgen så sundhedsmæssig forsvarligt som muligt.