spil 1

Sorø Bridgeklub tilbyder undervisning i Bridge.

Mandage kl. 9.30 - 12.30, første gang 12/11-18

Det er nemt at komme i gang med at spille bridge, og du kommer til at spille allerede fra den første gang. På vores begynderhold lærer du grundprincipperne for bridge at kende, alt imens du hygger dig sammen med dine medspillere.

I vores klub starter vi undervisning for begyndere mandage kl. 9.30 - 12.30 i september måned. Vi starter med et lynkursus over 5 gange. På denne måde, får du hurtigt en ide om, hvad det vil sige at spille bridge – og – om det er noget for dig.

Kursus 1 – E2018 – Bridge for nybegyndere (1)
Mandage i nov/dec. kl. 9:30 – 12:30 på Kaarsbercentret i Sorø.
12/11; 19/11; 26/11; (3/12); 10/12 Julafslutning med smørrebrød og præmier

Pris: Kr. 200,- inkl. materiale.

Tilmelding senest d. 14. september:
Kontakt Ib på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller klubbens underviser Anne Grete, FruGrøn,  på tlf.: 20652065

Herefter er der mulighed for at gå videre med yderligere undervisning, hvor du foruden kursusafgiften betaler 100 kr. for at blive oprettet som Kursusmedlem i Danmarks Bridgeforbund, hvilket medfører nogle fordele som du vil høre nærmere om.

Kursus 2 – E2018 – Bridge for begyndere (2)
Starter igen første mandag i februar eller efter aftale.

Pris: 200 kr for for 24 lektioner samt 100 kr til kursusmedlemskab i  Danmarks Bridgeforbund.

Mangler du en bridgemakker?
Bridge er et makker-spil, men du kan sagtens melde dig alene, så forsøger vi at finde en bridgemakker til dig.

Du kan læse lidt mere om undervisningen på "Lynbridge i Sorø".