spil 1

Sorø Bridgeklub tilbyder gratis undervisning i Bridge.

Mandage kl. 9.30 - 12.00, første gang 28/01-2019

Det er nemt at komme i gang med at spille bridge, og du kommer til at spille allerede fra den første gang. På vores begynderhold lærer du grundprincipperne for bridge at kende, alt imens du hygger dig sammen med dine medspillere.

I vores klub starter vi undervisning for begyndere mandage kl. 9.30 - 12.00 i januar måned. Vi starter med at tilbyde 2 gratis undervisnings gange.  På denne måde, får du hurtigt en ide om, hvad det vil sige at spille bridge – og – om det er noget for dig.

Kursus 0. F2019 - GRATIS undervisning i bridge.
Kom til introduktion og spil under hyggelige former.
De 2 første gange er gratis inspiration til nybegyndere.Mandag den 28. januar og mandag den 4. februar 2019 kl. 9:30 til 12

Mulighed for at fortsætte på Kursus 2 og undervisning og turneringer på Funbridge.com

Kursus 2. F 2019 – Bridge for nybegyndere (2)
Kurset går på 5 onsdage med start den 6. februar kl. 18:30 – 21:15
Slutter onsdag den 6. februar med en turnering med andre spillere og vinpræmier.
Pris: 200 kr. for 24 lektioner (mobilpay 20652065)
Tilmelding senest den 28. januar på Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. telefon: 20652065
Kurset lægger op til at man spiller privat. For dem der har lyst vil være ekstra gratis læringslektioner og små ugentlige turneringer med feedback www.Funbridge.com
Vigtigt: Brug fulde navn når I opretter konto. Og et foto. (vi hjælper)

Mangler du en bridgemakker?

Bridge er et makker-spil, men du kan sagtens melde dig alene, så forsøger vi at finde en bridgemakker til dig.