Sorø Bridgeklub tilbyder undervisning i Bridge.

Kontakt gerne klubben for yderligere oplysninger

Det er nemt at komme i gang med at spille bridge, og du kommer til at spille allerede fra den første gang. På vores begynderhold lærer du grundprincipperne for bridge at kende, alt imens du hygger dig sammen med dine medspillere.

I vores klub starter vi undervisning for begyndere i  oktober måned.  Endelig dato for 2018 endnu ikke fastsat.
Vi starter med et lynkursus over 5 gange. På denne måde, får du hurtigt en ide om, hvad det vil sige at spille bridge – og – om det er noget for dig.

Pris: Kr. 200,- inkl. materiale.

Herefter er der mulighed for at gå videre med yderligere undervisning, hvor du foruden kursusafgiften betaler 100 kr. for at blive oprettet som Kursusmedlem i Danmarks Bridgeforbund, hvilket medfører nogle fordele som du vil høre nærmere om.

Mangler du en bridgemakker?
Bridge er et makker-spil, men du kan sagtens melde dig alene, så forsøger vi at finde en bridgemakker til dig.

Du kan læse lidt mere om undervisningen på "Lynbridge i Sorø".