Sorø Bridgeklub

er for alle

 

Spil sommerbridge i distriktet

 Klik her

 

 

 

"Corona regler "

LÆS HER 

 

NYT:

 

Indkaldelse til generalforsamling

 

Læs her


Opdateret 11/07-2020

 

SBK MARTS


Seneste nyt - opdateret 11-07-20

 

Vi vil løbende holde medlemmerne orienteret via email (og desuden opdaterer vi løbende hjemmesiden).
Det er derfor MEGET vigtigt, at du læser vores emails.

 

 

11-07-20

Der er nu så småt åbnet for sommerbridge mm rundt omkring i det ganske danske land og vi, Sorø Bridgeklub, satser også på, at kunne tilbyde en enkelt gang sommerbridge, nemlig d. 12/8-2020. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi vil informere jer. 

I et tidligere nyhedsbrev, bad vi Jer om, at kontakte Ib og oplyse ham om jeres planer for kommende sæson. Der er stadig en del af jer, der endnu ikke har gjort dettte og vi beder jer om at få det klaret snarest - og inden 1. august.

 

 

25-5-20

OPDATERING.

Det er en meget mærkelig situation vi stadig befinder os i, til trods for, at Danmark nu igen begynder at ligne noget vi kender.

Bestyrelsen venter stadig på retningslinjer fra sundheds myndigheder og Dansk Bridgeforbund vedrørende vores aktiviteter.
Vi håber, at vi d. 9. juni ved mere om, hvordan vi igen kan mødes om bridgebordet og at vi umiddelbart derefter kan melde planerne ud til jer.

Vi vil gerne kunne danne os et overblik over, hvad jeres plan er for næste sæson. Vi vil derfor bede jer om, at sende en mail til klubben på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  hvori I anfører jeres planer for makkerskab og spilledag. I kan også ringe til Ib, hvis I hellere vil det.

Vi må stadig ikke færdes i Kaarsbergcentret og hvornår vi får lov til det er endnu uvist, men vi håber på at kunne afholde vores generalforsamling ultimo august.


Pas på jer selv  og hinanden - - og hold afstand!

 

 

09-04-2020

Ændring af dato for klubbens ordinære generalforsamling.

På grund af vores nuværende situation vedr. covid-19, har vores statsminister bestemt, at vi ikke må afholde generalforsamling på den planlagte dato. Derfor udskydes Sorø Bridgeklubs ordinære generalforsamling til senere på året. Vi satser på at kunne afholde generalforsamlingen omkring sæsonstart og når vi kender datoen vil vi indkalde jer på ny via hjemmesiden og email.

 

Bridgefestival Svendborg.
Dansk Bridgeforbund har truffet den svære beslutning, at aflyse Dansk Bridgefestival 2020. Læs mere - klik her.

 

 

 

26-3-2020

Tak for denne sæson.

Covid-19 fik desværre også indvirkning på bridge-sæsonen.
Vi må se i øjnene, at sæsonen er slut for i år og krydse fingre for, at sæsonen 2020-2021 kan starte til september, som planlagt.
Vi er desuden i den situation, at Kaarsbergcentret er lukket ned og står klar med 15 opredte senge og vi har derfor ingen adgang til salen eller til centret.

Hold godt øje med hjemmesiden - det er herfra vi orienterer jer om dato for generalforsamlingen, bridgesæsonen, sommerbridge og andet godt.

Vi håber, at I alle kan undgå at blive ramt af smitte og glæder os til at se jer igen.

 

 

 

10-3-2020

 AFLYSNING AF MARTS MÅNEDS KLUBTURNERINGER!

Sorø Bridgeklubs bestyrelse har netop besluttet, at suspendere al bridgeaktivitet i Sorø BK - indtil videre til udgangen af marts 2020.
Denne beslutning er taget i lyset af de seneste dages Corona Virus udvikling samt myndighedernes henstilling til, at vi alle tager denne situation yderst alvorligt. Beslutningen er desuden i tråd med Dansk Bridgeforbunds anvisning - og forbundets aflysninger af turneringer.
Vi skal alle medvirke til at begrænse smitterisikoen i et fælles forsøg på, at forhale antallet af smittede i Danmark.

Vi er sikre på, at vi har vores medlemmers opbakning og vi vil, ultimo marts, orientere jer om det videre forløb. Hold derfor øje med jeres mail og med hjemmesiden.

Vi håber at se jer alle igen - lige om lidt !
Skru max op for håndhygiejnen og kys kun når det er absolut nødvendigt :-) ....så ses vi snart igen - friske som havørne.

På gensyn og pas på jer selv og hinanden.

 

 

 

08-03-2020

VIGTIG INFORMATION:
Bestyrelsen har besluttet, at samtlige klubturneringer ( tirsdage og torsdage ) indtil videre afvikles som "frit lejde" turneringer. Dvs at det er OK at melde fra. Kan du ikke finde en afløser, kan din makker også melde fra.
Afbud skal ske så hurtigt som muligt og senest kl. 14 på spilledagen. 
Tirsdagsspillere melder afbud til Gitte - Torsdagsspillere melder afbud til Kai.
 
På spilledagen skal du huske at:

1. Vaske hænder grundigt lige inden du kommer ind i spillelokalet.
2. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit ....også i pausen.
3. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
4. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

Vi kan desuden oplyse, at vi har truffet beslutning om, at aflyse SpringCup d. 22. marts 2020.
Har du tilmeldt dig SpringCup bedes du sende en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit navn og bankinfo ( registrerings nr. og konto nr. ).
Lone vil derefter returnere din indbetaling.

Vi håber på jeres forståelse og beder jer overholde ovenstående 4 punkter i forsøget på at undgå smittespredning! 

 

Sorø Bridgeklub spiller tirsdage, torsdage og nogle lørdage i Kaarsbergcentret, Dr. Kaarsbergsvej, Sorø, 100 m fra busterminalen.
Klik her for spilletider.